Het voorjaar staat voor de deur en we kunnen niet wachten om met korte broek op de fiets te stappen. Korte mouwen zou helemaal mooi zijn. En dan het liefst helemaal in het nieuw want in het nieuw trap je harder en sneller. Speciaal voor jullie hieronder de mooiste jerseys en kits die nu te koop zijn. Laat de zon maar komen.

dhb

DHB is stiekem het huismerk van Wiggle. Hun nieuwe “Blok”-collectie is echt de shit en uit te breiden met bv. gilet, armstukken, pet, sokken en neck tube. Voor een mooi prijssie ook nog.

morvelo

Morvelo is een Engels merk die de fietscultuur graag wil combineren met de popcultuur en dat is gelukt met deze kit (met ondershirt!). Hun crash replacement is hilarisch: the worse the crash the better the discount.

team dream team

Bij Team Dream snappen ze het gewoon. Ze maken echt toffe dingen waar af en toe een dikke kat op staat. Dit merk komt uit South Pasadena in Califoria (vlakbij LA).

Giro

Giro maakt écht mooie spullen. Ook veel minder mooie maar de kleding is in ieder geval écht mooi. De Chrono Pro Jersey is de hoogste kwaliteit jersey van Giro. Wil je iets minder serieus eruit zien, check dan ook de New Road collectie.

velocio

Velocio, made in Italy. Een merk dat écht op details let en bekend is uit (vooral) het vrouwen-prof-peloton. Deze horizontale streep kleedt overigens ook goed af. Niet echt een nadeel voor een shirt.

Twinsix 2016

Mocht je geen genoeg krijgen van toffe wielerkleding, check ook de 2016 lijn van Twin Six, daar zit ook een hoop moois bij!