De haagse duinen

Na het zwoegen om de vorige Strava uitdaging te halen, staat er voor januari een nieuwe, wat toegankelijkere uitdaging op het menu. Het gaat hier om Gran Fondo 1. Één rit van 130km in januari, moet lukken toch? Ik moest even googlen wat de term ‘Gran Fondo’ betekend, maar dat is dus een leuk woord voor een fietsevenement en dat gaan we er van proberen te maken!

Dus hou een gaatje open in je agenda, op de laatste zondag van deze maand, 26 januari. Want dan gaan we vanuit Den Haag een rit van ongeveer 130km (het kan een beetje meer worden) rijden, zodat iedereen die mooie Gran Fondo badge op zijn Strava profiel kan krijgen (of $109 mag uitgeven voor een exclusief wielrenshirt). Het wordt een ‘laat niemand achter’-rit en het tempo zal rond de 25km/u gemiddeld liggen. Afhankelijk van het weer en de deelnemers kunnen we dit tempo natuurlijk opschroeven.

De details van de rit moeten we nog in kaart brengen, maar het start- en eindpunt is in Den Haag centrum en we houden het een beetje casual en kostenloos. Waarschijnlijk fietsen we door drie provincies en wordt het nat en/of koud. Denk je de afstand aan te kunnen en wil je met ons meerijden, laat even een reactie achter onder dit bericht, dan houden we contact.

Update: We hebben inmiddels een Facebook event aangemaakt waar je je kan aanmelden voor deze rit. Klik hier voor het event.