Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5

Segment Duinweg

Klimtrainingen in hartje Den Haag, het lijkt onmogelijk, maar gelukkig hebben we nog een paar hobbeltjes, namelijk de duinen. Nu moet je daar niet te veel van verwachten, maar als je maar vaak en hard genoeg omhoog en omlaag gaat, kan je je hartslag aardig opvoeren. Dit weggetje ligt vlak achter Madurodam en het stijgen houdt altijd iets langer aan dan je denkt. Let niet op het profiel op Strava, het loopt echt wel even omhoog!

De weg is wel een beetje slecht, maar dit geeft je misschien een beetje het Vlaanderen gevoel. Mocht je dit klimmetje wat vaker achter elkaar willen doen, probeer dan de Duinweg Ronde! Nogmaals, verwacht geen Limburgse taferelen, het is gewoon een lekker hobbetje om af en toe in je trainingsrondje mee te pakken!

Mocht je hier nou de KOM of QOM te pakken hebben, dan vinden we het tof om iets van je te horen (als je dat niet hebt ook overigens)! Let op, het is een openbare weg, geen fietspad en er rijden regelmatig auto’s. Het is zeer verleidelijk om de linker baan te pakken omdat die er beter bij ligt, maar doe het niet!