Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4

Het nieuwe segment van het moment! We wezen eerder de Duinweg en de Spartaanse Shortcut aan als segment van het moment; nu zijn de Haagse kasseien aan de beurt, in de Scheveningse haven om precies te zijn. Een segment wat langer is dan je denkt en voorzien is van een verraderlijke bocht, zeker als het nat is. Een mooie uitdaging dus.

Het stuk begint in de haven en loopt eerst een stukje omhoog, daar voel je het al: de kasseien liggen er heerlijk slecht bij. Daarna een technisch stukje door de haarspeldbocht naar rechts, waardoor je soms bijna stil komt te staan. Eénmaal de bocht door zie je de kasseienstrook van de Zeesluisweg voor je liggen. Er zit maar één ding op: Een zwaar verzet kiezen en zo hard mogelijk knallen tot het gehobbel op houdt. Succes!

De KOM bij de heren staat op naam van onze eigen Gerben. Hij deed er 56 seconden over met een gemiddelde van 36.7 keiharde kilometers per uur. Gerben reed deze tijd op 2 maart jl. De QOM staat op dit moment op naam van Sandra de Best. Zij reed op 26 oktober jl. een tijd van 1.34 in met een gemiddelde van 21.9 kilometer per uur.

Mocht jij de KOM of QOM overmeesteren, dan vinden we het tof om iets van je te horen (als je dat niet hebt ook overigens). Dus laat het dan even weten in de comments. Pas op, het kan soms druk zijn met verkeer!