Crankzinnig goes england

UPDATE

De trip gaat door, voor meer informatie zie dit bericht.

————

In samenwerking met P&O Ferries biedt Crankzinnig jullie de mogelijkheid om op een fietsavontuur van ongeveer 150 kilometer te gaan in Engeland. Op vrijdag 17 oktober vertrek je samen met ons naar Hull vanuit Engeland. We nemen de avondboot en komen de volgende ochtend aan in de havenstad. Diezelfde avond, 18 oktober, nemen we de boot terug. De precieze prijs laten we jullie ASAP (om het Engels te houden) weten. P&O Ferries heeft in ieder geval aangegeven dat er een zeer scherpe aanbieding voor iedereen komt die met Crankzinnig mee wil.

Om er zeker van te zijn dat we een mooie route rijden hebben we Marko Rogers (woonachtig vlakbij Hull en bezitter van vele Strava KOM’s), bereid gevonden om deze rit te gaan begeleiden. Hij kreeg de opdracht om een route van meer dan 150 kilometer te maken, om kennis te maken met de ‘typical unspoilt countryside and rolling hills’!

Helaas is nog niet alles zeker. Mocht je geïnteresseerd zijn, laat dat dan weten in de comments, dan weten wij ongeveer hoe groot de groep wordt. Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden, stuur dan een email via het contactformulier. Houd de site in de gaten voor meer nieuws!

pofhull-rearside-nl-677x250

Voor meer info over de boot, check: Timetable P&O ferries. En meld je alvast aan op het Facebook Event!