lola-and-maxim-head

Hij komt, hij komt… We zijn zover. We zijn lang bezig geweest met het treffen van voorbereidingen om voor de redacteuren van Crankzinnig.nl een wielershirt (jersey) te laten drukken. We kunnen eindelijk vertellen dat we de ontwerper opdracht hebben gegeven om met iets vets te komen. Saskia Haex, van Buro Atelier en co-founder van Rotje Rond, draagt de zware last op haar schouders om voor de kritische doortrappers met een ontwerp op de proppen te komen.

Om zo ver te komen hebben we jullie al verteld dat F.A.S.T. Surfdorp en Bikeparts4u.nl mee zullen doen en met hun logo op ons shirt zullen prijken. Nog twee bedrijven hebben zich bereid getoond om op een goedkope maar doeltreffende manier hun doelgroep te bereiken.

Na een korte samenwerking (met een prachtig stuk over het voorkomen van de hongerklop als resultaat) heeft Maxim Sportvoeding volmondig “JA!” gezegd op de vraag of ze bereid zijn een deel te sponsoren. We zijn erg trots dat de makers van de lekkerste energybar ooit, met de niets verhullende naam “Capuccino + Caffeïne”, op ons shirt komt.

Ook Lola Bikes & Coffee heeft zich geroerd en kwam met een positief geluid en een fikse bijdrage. Lola Bikes & Coffee zorgt sinds hun bestaan voor een goed, beter, best kopje koffie en een nog beter fietsklimaat in de binnenstad van de Hofstad. Den Haag zal straks nog mooier zijn omdat er dagelijks rondgereden gaat worden met het logo op alle wielershirts.

We hopen de jersey op korte termijn te kunnen presenteren. Het shirt zal snel besteld worden. Wel geven we eenieder de kans om voor zichzelf een uniek exemplaar vooruit te bestellen.