Foto: Robbert Oomens

Foto: Robbert Oomens

Crankzinnig, (race)fietsers uit omgeving Den Haag, die het allemaal wat minder serieus nemen dan wat je van fietsers gewend bent. We rijden in de stad op baanfietsen, we maken langere tochten door de duinen met onze racefiets, maar we spelen ook in de modder met onze MTB of (singlespeed) cyclocross fiets.

Waarom deze blog?

Wij proberen lol te hebben in het fietsen en dit willen wij graag delen. Wij willen mensen aansporen om racefietsen te zien als iets wat niet alleen voor 50 plussers in strak spandex is. We willen laten zien dat de randstad een omgeving is waar goed gefietst kan worden, zowel in de stad, als buiten de stad. Ook willen we laten zien dat fietsen laagdrempelig is. We willen mensen bij elkaar brengen van beginnende tot gevorderde fietsers, zonder dat zij bij een club hoeven aan te sluiten.

Waar gaan we het over hebben?

Wij gaan een grote diversiteit aan onderwerpen aansnijden die met fietsen te maken hebben. Zo willen onze routes en trainingsspots delen, dit gaan wij doen door middel van Strava, zodat jullie gelijk onze records kunnen breken. We willen fietsers en hun fiets individueel in de spotlight zetten. Andere onderwerpen die wij aan gaan snijden zijn oa.: techniek & onderhoud, fotografie, voeding, starten met fietsen en eventverslagen.

Vragen en/of opmerkingen? Je kan ze kwijt hieronder in de comments, wij zijn dol op discussies!