foto(1)

Zesentwintig december, het heeft de hele nacht gesneeuwd. De eerste en de laatste dag dat er een pak witte poeder op de straten lag. De NS had het uiteraard zwaar. Jaap was er daarom niet bij. Maar eerlijk is eerlijk, dit was gelijk voor iedereen de dag die verzaakt ging worden. Alleen Paul deed een poging en kwam niet verder dan Lola.

DCIM101GOPRO

Ijs ijs en nog eens ijs. De sneeuw was gesmolten maar ook weer aangevroren. De eerste twee dagen op de fiets was het glibberen geblazen. Verkrampt en verstijfd zaten we op de fiets. Dan is 130 kilometer lang!

DCIM101GOPRO

Een goede dag met een goede opkomst! Een mooie dag om een lange rit te rijden. Zo nu en dan droop er iemand af. De afdruipers hebben dit pondje gemist! Heerlijke koek en zopie bij een oud hollands café gaf ons de broodnodige energie.

12311082

Oudjaarsdag had een verdeelde start. De vroege vogels en de uitslapers. De uitslapers konden bij de start genieten van een heerlijk zonnetje en een mooie rit met de meeste hoogtemeters. De laatste loodjes. (Foto door Haagse Fiets Chic)

DCIM101GOPRO

De vroege vogels kwamen onderweg de Amsterdammers tegen die dezelfde route reden vanaf Meesterknecht naar Lola en terug.

Bedankt iedereen die met ons mee heeft gereden! Zonder jullie hadden de 500km van de Festive 500 een stuk zwaarder geweest! En bedankt Maxim Sportvoeding voor het sponsoren! Volgend jaar weer!