Foto door Ezwave

Foto door Ezweave

We gaan terug waar Crankzinnig begon. De Festive 500! En dit keer doe ik het niet meer ‘alleen’, maar met jullie en de andere Crankzinnig redacteuren.

Festive 500 is een jaarlijks terugkerend evenement van Strava. Je wordt uitgedaagd om tussen 24 en 31 december minimaal 500 kilometer te rijden. Dit om je uit de sleur van de feestdagen te breken. Je zit anders toch alleen maar zuipend en vretend op de bank elkaar aan te staren totdat iemand iniatief neemt om iets te gaan doen, wat vervolgens niet gebeurd. Dus met de Festive 500 zeg je tegen je familie en vrienden: “toedeledoki ik ga fietsen”! En daarna kan je gewoon extra vreten en heb je die triple ECHT verdient.

Crankzinnig gaat er voor zorgen dat je de Festive 500 niet alleen hoeft te rijden. Vijf van onze redacteuren hebben hun favoriete route van afgelopen jaar (ca 130km) uitgestippeld. De start is altijd om 09:00 bij een locatie waar je een mooie koffie kan drinken. We nemen je deze week mee langs de leukste horeca gelegenheden van Den Haag. Iedere dag starten we op een andere locatie om kennis te maken met de lekkerste koffie van Den Haag.

Wij kiezen er voor om de ritjes tussen kerst en nieuwjaarsdag (27 t/m 31 december) te doen. De ritten zullen ongeveer 130 kilometer lang zijn, dus je hoeft niet alle vijf de ritten mee te rijden om het doel te behalen.  Je mag dus één dag verzaken! Wij gaan dus vijf gran fondos achter elkaar rijden! Wil je maar één rit meedoen? Dat mag natuurlijk ook, wij hebben jullie hulp hard nodig!

Maxim_Energy bar Cappuccino Caffeine_55g

Maxim Sportvoeding is bereid ons te sponsoren en heeft beloofd ons te voorzien van de nodige voeding tijdens deze uitdaging maar we hebben er voor jullie ook mooie aanbiedingen uitgesleept.
20 halen en 10 betalen van onze favoriete repen: Energy Bar Cappuccino en Energy Bar Salty Nuts! En ook nog eens zonder verzendkosten!

Voor diegene die liever vloeibare voeding neemt, of een goed en lekker alternatief voor een Energybar zoekt, heeft Maxim nog een tweede aanbieding: de Maxim Long Lasting Energy Drink.
In de winter heb je vaak minder behoefte aan koude drank, maar je hebt wel extra energie nodig. Een zakje (160 ml) Maxim Long Lasting Energydrink levert energie voor 1 uur. Lekker handig, zo vanuit je achterzak! Voordeelpakket: 16 halen, 8 betalen.

Ga naar www.gezondewebshop.nl/maxim-voordelen en kies bij Maxim Sportvoeding je favoriete voordeelpakket: “Crankzinnig actiepakket”!