8fb38ec05f3411e29e1622000a9d0ec7_7

Hierbij de verwachte planning van de Festive 500 x Crankzinnig x Maxim die wij tussen kerst en nieuwjaar gaan rijden. Vijf keer circa 130km. Dus vier keer meerijden en je hebt het gehaald!

Zaterdag 27 december

Jaap gaat ons deze dag verrassen met een route. Één ding is zeker, het zal een goede warming up zijn voor de komende dagen! Start bij Lola Bikes & Coffee op het Noordeinde!

Zondag 28 december

Jelle zal deze dag de route begeleiden. Jelle wil graag even zwaaien naar zijn moeder in Leiderdorp, langs zijn oude studentenhol in Haarlem en via Het kopje van Bloemendaal door de Duinen terug naar Den Haag. We starten die dag bij Mien Koffie en Brood op de Korte Molenstraat. Je vindt hier de route.

Maandag 29 december – let op wijziging

Pauk rijdt vandaag de eerste Gran Fondo opnieuw. Hij neemt je mee naar Hoek van Holland, het pondje bij Maassluis en daarna met een rondje om Rotterdam heen. Hier staat alles wat je moet weten over de route. De start is bij Lola bikes & Coffe!

Dinsdag 30 december

Paul gaat dinsdag de boel hosten. Paul rijdt graag langs het water en we beginnen bij Boosty op de Frederik Hendriklaan in Den Haag en rijden daarna, langs de Vliet, richting richting Leiden, Alphen, Uithoorn en terug naar Noordwijk om ook via de Duinen weer terug te rijden. Hier de route.

Woensdag 31 december

Sluiten we ons aan bij de rit die door Lola en Meesterknecht wordt georganiseerd en laat zich het best omschrijven als “Lola-Meesterknecht-Lola”. Verwacht wordt dat er de jongens vanuit Amsterdam ongeveer rond 9:30 arriveren bij Lola Bikes and Coffee, dus het perfecte moment om dan te verzamelen!

Voor alle ritten geldt: verzamelen om 9.00, starten 9.15 (tenzij anders aangegeven). We gaan kijken of we halfway op de routes ergens stoppen om te drinken, maar neem in iedergeval genoeg eten en drinken mee! Ow ja, en zet een helm op, wel zo veilig!

Vergeet niet de aanbieding van Maxim Sportvoeding! 50% korting om je door deze 500km te helpen!

Meldt je hier aan via Facebook!

En dan nog dit:
Crankzinnig aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, in welke vorm dan ook, ontstaan door of vanwege deelname aan de activiteiten, waaronder doch niet enkel fietstochten, (mede) georganiseerd door Crankzinnig. Deelname aan activiteiten, (mede) georganiseerd door Crankzinnig geschiedt op basis van vrijwilligheid en geheel op eigen risico, de deelnemer vrijwaart daarbij tevens Crankzinnig en/of de organisator van de activiteit tegen aansprakelijkheid voor schade, in welke vorm dan ook, ontstaan door of vanwege deelname aan de activiteit. Met inschrijving op, of deelname aan een activiteit van Crankzinnig verklaart u kennis genomen te hebben van, en in te stemmen met het bovenstaande.