Eindelijk is het zover. Het ontwerp is af, alle sponsoren zijn binnen en we hebben een leverancier gekozen. Ons eigen Crankzinnig wielershirt en armstukken zijn in de maak, en we bieden ook jou een mogelijkheid tot het plaatsen van een pre-order!

Preorder time is over, but don’t be sad, we’re opening a webshop soon with a jersey with the same design! Interested? Send us an email to: [email protected]!

De preorders zijn voorbij, maar niet getreurd, we komen binnenkort met een webshop met daarin een jersey met het zelfde ontwerp! Nu al geïntresseerd? Stuur ons een mail naar [email protected]!

We gaan aero (91 sec sneller op 40km), met de hoogstwaardige kwaliteit van onze leverancier en sponsor 36 Cycling: ‘First Echelon’. Wij hebben het shirt aangehad en voelden ons direct een prof. Hieronder een stukje over de First Echelon van de leverancier:

Deze shirts worden gemaakt van een van de beste stoffen die op de markt te krijgen is, gemaakt door het Zwitserse merk Eschler. De stof heeft een zeer hoge elasticiteit en perfecte pasvorm. Ondanks de dunne stof biedt het bescherming tegen wind en heeft het tegelijkertijd een goede luchtcirculatie en ademende werking.

Het wielershirt is ontworpen om bij een zwarte broek te dragen, zo kan iedereen zijn favoriete zeem en broek aanhouden. Naast het wielershirt laten wij ook neutrale armstukken maken. De armstukken kunnen bij iedere outfit. Het Crankzinnig logo staat er op de buitenkant klein op om wat broederliefde te tonen.

Natuurlijk willen we ook jou de kans geven om deze unieke items te kopen. Dit kan éénmalig en alleen in de voorverkoop. Het shirt kost €65,- en de armstukken €20,- (exclusief verzendkosten). Stuur ons voor 1 december een mail met wat je wil hebben en dan gaan we dat gewoon regelen. En dan hopen we dat we in februari deze shirts kunnen gaan rocken! Op woensdagavond 19 november is er een mogelijkheid om het shirt te passen. Dit kan bij Lola Bikes & Coffee tussen 18:00 en 19:00.

Hieronder nog de ontwerpen zoals ze naar de leverancier gaan, let hierbij op dat het kraagje dubbel gaat en bij de armstukken het logo op de zijkant staat:

Platzak? Te duur? Je maakt via Facebook gratis en voor niets kans op ons wielershirt. Check dus onze actie op de Crankzinnig Facebook pagina!

Dank aan Coen Brasser voor de 3D versie!