Op de laatste dag van de Rapha Rides (4 juni) fietsen wij vanuit Den Haag (Lola Bikes & Coffee, 10:30) naar de Rapha Clubhouse te Amsterdam om daar het sluitingsfeest bij te wonen! Hier kunnen we even chillen met een drankje om vervolgens naar de dinner party (€10,- per persoon) bij Restaurant Hotel de Goudfazant te gaan.

Niet alleen wij rijden naar de Rapha Clubhouse maar deze transfer rides worden georganiseerd vanuit vele andere steden (oa. Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Haarlem, Maastricht, Schoonhoven, Den Bosch, Groningen and Alkmaar). Hierdoor wordt het één groot feest met allerlei fietsliefhebbers.

We hebben een leuke route van circa 100km uitgestippeld waarvan de eerste 40km lichte gravel wegen bevat (die overigens optioneel zijn als je de GPX gebruikt). Daarna is het 60km in volle vaart naar Amsterdam!

Halverwege hebben we een stop ingelast bij Rapha’s Mobile Clubhouse voor koffie. Op het einde van de rit wordt je beloond met een Strava Gran Fondo Badge, thee of koffie en een Rapha Goodie.

Het tempo zal zo rond de 28km/u gemiddeld liggen. Afhankelijk van de grote van de groep gaan we de groep verdelen in verschillende groepjes met snelheden (en starttijden) om de veiligheid te verhogen.

Wat moet je doen om mee te doen?

  1. Meld je aan op deze link voor de rit naar Den Haag: https://ti.to/rapha-europe/Rapha-rides-Transfer-rides
  2. Als je ook naar de dinner party wil, koop je toegang via deze link: https://www.rapha.cc/nl/nl/shop/closing-party-bbq/product/RRD09XX
  3. Als je ook Facebook hebt, meld je ook aan bij het Facebook event voor verdere informatie.

Download hier de GPX, vergeet deze niet op je fietscomputer te zetten, zo kan je altijd zelf navigeren!

TL;DR:
DEN HAAG > AMSTERDAM (100km rit)
4 juni – 10:30 Lola bikes & coffee (Noordeinde 91, Den Haag), start om 11:00. Meld je aan!