tour

De eerste etappe van de Ronde van Frankrijk in 2015 begint in Utrecht. De Grand Départ is een feestelijke start van de het grootste jaarlijkse sportevenement ter wereld. Op de eerste dag wordt er een individuele tijdrit verreden van 13.7 kilometer dwars door de stad. De tweede etappe brengt het peloton langs de grachten en de Dom in de richting van Zeeland. Het is een etappe van 185 kilometer (wij fietsen de kortere versie van ongeveer 140 km) die eindigt op het kunstmatige eiland Neeltje Jans. Er is geen heuveltje te vinden maar er moet wel rekening gehouden worden met Dutch Mountains: De wind!

Crankzinnig organiseert op 29 november een verkenningsrit. Zo kunnen we alle profploegen op tijd op de hoogte brengen van de route, waar er gevaar schuilt en waar ze op moeten passen voor de wind om geen achterstand op te lopen. Jij kan deel uitmaken van deze rit door je op te geven. Wij regelen dan het vervoer terug vanuit Zeeland en maken met de bus een tussenstop in Rotterdam (voor iedereen die er daar uit moet) en stoppen in Den Haag. Je gaat op eigen gelegenheid naar Utrecht.

Crankzinnig heeft ruimte voor 36 fietsen en een bus terug naar Den Haag. De +/- 140 kilometer durende etappe wordt verreden met éé (nader te bepalen) tussenstop. De kosten voor de terugreis bedragen  €30,- inclusief fiets. Geef je snel op want zoals gezegd, er kunnen maar 36 gladiatoren mee!

Verdere info:

  • Wanneer: 29 november 2014
  • Tijdstip: Start om 10:00 in Utrecht centrum bij Blackbird Coffee, Oudegracht 222.
  • Kosten: €30,- voor vervoer vanaf Neeltje Jans naar Rotterdam of Den Haag inclusief fiets.
  • Deelname: stuur een email naar [email protected]

Je stuurt een mail en na bevestiging ben je zeker van een plek in de bus. Deze deelname wordt definitief als het bedrag van €30,- ook daadwerlijk van te voren is overgemaakt. Hier krijg je van ons bericht over. Na het bereiken van 36 deelnemers komt er een reservelijst. Wie het eerst haalt, wie het eerst maalt.