Route 130km gran fondo

De 130km route is bepaald, we hebben een leuke combinatie gevonden van alles wat de randstad ons te bieden heeft: duinen, stad, havens en platte land. Zie het bovenstaande kaartje, dit is de route die we ongeveer rijden, met als eerste waypoint: Cote de Maeslant.

We spreken af bij Lola bikes & Coffee. Zondag 26 januari. Half 10 meeten, 10 uur rollen.

Waar moet je aan denken:

  • Het kan laat worden, neem dus lichtjes mee! Zorg daarnaast voor je eigen veiligheid.
  • Neem (minimaal) een tientje mee voor onderweg, want we nemen een pontje.
  • Neem voldoende eten en drinken mee en zorg dat je jezelf kan redden met een lekke band.
  • Ontsnappingen kunnen gebeuren, maar er wordt gewacht op vaste punten. Wij proberen te zorgen dat niemand zomaar achter blijft. Mocht het toch gebeuren, we wisselen telefoonnummers uit voordat we starten.
  • Mochten jullie nou foto’s maken of andersoortige media uitingen, zet er #crankzinnig bij óf stuur een linkje naar ons, dan kunnen we het verwerken in ons verslag.

We stoppen halverwege bij winkelcafé De Zeeuwse Meisjes in Rotterdam, dit is de halfway hookup en hier is ook gelegenheid om wat te drinken. Als mensen aan willen haken, dan is dit het punt, wij hopen hier rond 13.00 te zijn.

Wil je meedoen of meer informatie? Ga naar ons Facebook event, stuur ons een email of schrijf hieronder een reactie.

Deelname aan ons ritje is volledig op eigen risico en wij zijn dus niet aansprakkelijk voor enige (financiële) schade en/of letsel. Pas goed op jezelf en een ander!