hullharbor

* UPDATE 2 *

We krijgen nog steeds mail binnen van mensen die willen deelnemen. De deadline is helaas verstreken.

* UPDATE *

Vanwege de hoeveelheid enthousiaste reacties hebben we bij P&O extra plekken weten te regelen! Naast de 19 inschrijvingen hebben we nu ruimte voor 24 extra deelnemers.
———–

In samenwerking met P&O Ferries biedt Crankzinnig aan 19 fietsers de mogelijkheid om op een fietsavontuur van ongeveer 150 kilometer te gaan in Engeland. Op vrijdag 17 oktober vertrek je samen met ons naar Hull vanuit Nederland. We nemen de avondboot en komen de volgende ochtend aan in de havenstad. Diezelfde avond, 18 oktober, nemen we de boot terug.

De boot gaat om 21:00 varen. We verzamelen om 15:30 bij Lola Bikes & Coffee en zullen dan naar Europoort fietsen. We moeten met de pont bij Maassluis naar Rozenburg, dit neemt redelijk wat tijd in beslag. Je kunt inchecken tot 19:30. De boot vaart af om 21:00. Eventuele bagage neem je mee op rug maar kan in de hut op de boot gelaten worden. We nemen dezelfde boot in de avond weer terug. Eigen vervoer kan ook, voor de gene die liever een auto nemen naar de boot, wel minder gezellig, maar parkeren bij Europoort is gratis.

We hebben een mooie deal weten te maken met P&O Ferries. Speciaal voor jullie kost een retourtje maar € 67,-. Hiervoor krijg je een bed in een tweepersoonskamer inclusief fiets. Er is plaatst voor maximaal 20 fietsers. Stuur een mail naar ons om jezelf aan te melden. Voor maandag 22 september moeten we het doorgeven dus stuur je email uiterlijk zondag 21 september. Je krijgt vanuit P&O Ferries dan een email waarmee je de betaling kan regelen. Toch nog even een waarschuwing: niet schrikken als de kamer toch een vierpersoonskamer wordt!

Op zaterdagavond 18 oktober varen we terug. De boot vaart om 20:30 (lokale tijd) af en komt op zondagochtend om 9:00 aan. Op zondagochtend zullen we vanaf de haven weer naar Den Haag fietsen en ben je vele mooie herinneringen rijker.

We zijn bezig om een een tourguide en/of een route te regelen. We hebben in ieder geval al een leuk plekje gevonden om af te spreken en te ontbijten: Cafe Velo!

Over het weer: Hull kent een gematigd zeeklimaat wat het redelijk wisselvallig maakt. Toch is het zonniger, en droger, dan de meeste regio’s die zo noordelijk liggen op de Britse Eilanden. Het is het meest noordelijke gebied waar de gemiddelde temperatuur boven de 21 graden uitkomt.

Vergeet je niet aan te melden bij ons Facebook event voor de laatste updates! En check onze Facebook pagina om kans te maken om gratis mee te gaan!

Tot slot: Say yes to Hull!