Above Bike Store

Door mijn liefde voor fietsen en alles Japans, kwam ik de “Above Bike Store” tegen en sta ik op het punt weer een ticket naar Tokio te boeken. Ze hebben een ongelofelijke collectie exotische frames en onderdelen wat zorgt voor een verzameling van opmerkelijke fietsen.

above2

Ook worden frames aangepast op manieren die je nergens anders ziet. De stijl is typisch Japans, prachtige details die niet altijd bij elkaar passen maar op zichzelf te bewonderen zijn. Neem dit cinelli frame waar ze de zadelbuis lug vervangen hebben met een Cinelli Alter stuurpen.

above6

Op hun website vind je niet alleen hun prachtige builds, maar ook het werk van de in-house spuiter Swamp Things.

above4

Vooral hun Surly FatBikes zijn prachtig.

above3

Maar er is voor (naar mijn idee)iedereen wel een creatie

above5

Op mijn volgende trip naar Japan staat deze winkel dus boven aan het lijstje, maar voorlopig moeten we het doen met de website http://www.abovebike.com/